Hey, deze foto of tekst heeft © copyright | Flowa Fotografie
Flowa Fotografie

Hoi, ik ben Hilde

Hoi, ik ben Hilde! Tsja, en schrijf dan maar eens een kort, wervend stukje over jezelf, behalve ik hou van foto’s maken.. Maar fotograferen is wel hetgeen wat ik het liefste doe. De wereld en de mensen observeren, ànders, bewust kijken en dan het liefst vanachter mijn lens. Dan kan ik namelijk wat ik zie opslaan, vastleggen en ook met anderen delen. Als klein meisje bewaarde ik al graag ‘leuke dingen’, nog zonder digitale camera, want “mama, dat komt toch bij de plaatjes in mijn hoofd”.
Fotografie is voor mij dan ook het verzamelen van momenten, waarbij ik het zo goed mogelijk wil vastleggen. Niet het perfectioneren van alle technische instellingen, maar af en toe ook snel knippen, omdat het er dan ècht op staat, zoals het bedoeld is. En Flowa? Flowa was mijn nickname. Flowa staat voor flower, voor groeien en bloeien, voor positief vooruit. Flowa staat voor mij, mijn stijl en zulke foto’s krijg je dan ook.

Volg Flowa Fotografie ook op Facebook!